фестиваль родинної творчості
Фестиваль родинної творчості, смт Чернівці
фестиваль родинної творчості, Чернівецький районний Будинок культури

За підтримки сектору сім'ї, молоді та спорту в Чернівецькому районному Будинку культури відбувся фестиваль родинної творчості "Один край - одна родина".

Участь у фестивалі взяли творчі родини району - Миколи та Ольги Микулінських, Олесі та Олександра Онуфрійчуків, Олега та Марії Юнашів, Людмили та Наталії Какапич, Андрія (батько) та Андрія (син) Мординських, Віталія та Яни Костельних, Володимира та Дарини Мординських, Тетяни та Максима Кусняків, Вікторії, Вероніки та Олександра Глібовичів, Олесі, Олі, Юлі та Оксанки Маліновських, Максима та Насті Юнаш, а також родина вишивальниць Ботиків з Білян.

Кожна родина розповідала про своє коріння, коли вони почали займатися співом, вишивкою та моделюванням. Всі творчі родини були нагороджені дипломами від організаторів та подарунками від сектору сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

фестиваль родинної творчості, хор Володимира Мординського, смт Чернівці фестиваль родинної творчості, концерт, Чернівецький район Наталя Дону, смт Чернівці, Чернівецький РБК Андрій Мординський, Наталя Дону, Чернівецький РБК Андрій Мординський, фестиваль родинної творчості у Чернівецькому районі Вінницької області