День працівників культури, смт Чернівці, Чернівецький район
Концерт до Дня працівників культури, смт Чернівці
День працівників культури, Чернівецький район

Святкові заходи, присвячені Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, відбулись сьогодні в районному Будинку культури. Творчі колективи Чернівецького району підготували цікаву концертну програму. Винуватців торжества нагороджували грамотами, подяками і паперовими конвертами. Присутніх вітали музичні і танцювальні колективи сільських Будинків культури і бібліотек.

Шана всім працівникам культури за те, що дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножують  велич Чернівецького краю. Своєю плідною творчою  працею та силою духу  Ви звеличуєте рідну Україну.

Нехай це свято подарує вам душевну злагоду та натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси.

Низький уклін Вам за вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

Будинок культури, смт Чернівці, Чернівецький район сцена Чернівецького Будинку культури Наталя Дону, Андрій Мординський, Будинок культури, смт Чернівці, Чернівецький район День працівників культури, смт Чернівці, район Чернівецький Петро Броніславович Соболевський, смт Чернівці Віталій Костельний, Андрій Мординський, смт Чернівці, Чернівецький район День працівників культури, Будинок культури, смт Чернівці