Звітний концерт від ГО Нам небайдуже, смт Чернівці, Чернівецький район
Звітний концерт від ГО Нам небайдуже, смт Чернівці
Звітний концерт від ГО "Нам небайдуже", Чернівецький район

Чернівецька районна громадська організація "Нам небайдуже" відзначила першу річницю свого створення.

Урочисті заходи відбулись у Чернівецькому РБК.

 

Всім присутнім був представлений розлогий звіт о проведених заходах організації за перший рік своєї діяльності. Цікаві розповіді, жарти, безліч фото- і відеоматеріалів, що відображалися на проекційному екрані, - все це чергувалося з естрадними виступами творчих колективів.

 

Сюрпризом для глядачів стало освідчення в коханні голови організації своїй дівчині. Він подарував їй обручку і букет квітів.

 

Офіційними подяками від ГО "Нам небайдуже" були відзначені спонсори організації, а також всі причетні до успішної роботи колективу.

До лав організації було прийнято декілька нових членів.

 

Оголошено заплановані на майбутнє цікаві творчі заходи. Наприклад, святкування Нового-2017 року на площі біля райдержадміністрації.

 

Бажаємо ГО "Нам небайдуже" успіхів у подальшій діяльності, а нам всім здоров'я і удачі.

Будинок культури, смт Чернівці, Чернівецький район святковий концерт, Нам небайдуже у Чернівецькому районі концерт, перша річниця Нам небайдуже, Будинок культури, смт Чернівці, Чернівецький район концертна програма від ГО "Нам небайдуже", смт Чернівці, район Чернівецький Олександр Марцісь, Віталій Кучківський, Нам небайдуже, смт Чернівці Наталя Дону, Віталій Кучківський, Нам небайдуже, смт Чернівці, Чернівецький район