Новорічна ніч, смт Чернівці, Чернівецький район
Закриття Новорічної резиденції Діда Мороза, смт Чернівці
Новорічна резиденція Діда Мороза, Нам небайдуже, смт Чернівці, Чернівецький район

Чернівецька районна громадська організація "Нам небайдуже" провела урочисте закриття резиденції Діда Мороза. На закриття завітали школярі молодших класів Борівської СЗШ І-ІІ ст. Всі дітки поспілкувалися з Дідусем Морозом та Снігуронькою, а за гарні новорічні вірші отримали медового пряника та солодощі. 
За час роботи Новорічної резиденції в гості до Святого Миколая, а пізніше Дідуся Мороза, завітало більше 500 дітей. Про подарунки для діток подбали помічники Діда Мороза. Ними в цьому році стали небайдужі чернівчани. Найперший помічник – це Олена Петрівна Бень , що побудувала чарівний будиночок, в якому приймав дітей святий Миколай та Дідусь Мороз. 
Також щира подяка всім іншим партнерам, які надали свою допомогу для проведення свята.

Універмаг, селище Чернівці, район Чернівецький Закриття Новорічної резиденції Діда Мороза, смт Чернівці у Чернівецькому районі Андрій Марушко, Дід Мороз у районі Чернівецькому резиденція Діда Мороза, Чернівецький район Світлана Барбазюк на закритті Новорічної резиденції Діда Мороза, смт Чернівці Чернівецького району шкільний автобус, Новорічна резиденція Діда Мороза, Чернівецький район