паломники Томашпіль - Летичів прибули до смт Чернівці, Чернівецький район
Паломництво Томашпіль - Летичів, смт Чернівці
паломники Томашпіль - Летичів прибувають в смт Чернівці

Паломництво – це подорож, яка сповнена молитви, різних труднощів і гостинності інших людей, а також взаємного свідчення віри.

Піше паломництво з Томашполя до Летичева відбувається щороку. Паломники йдуть п'ять днів поспіль. Вони щоденно беруть участь у Божественій Літургії, моляться, співають релігійні пісні, слухають духовні науки.

Вирушати у паломництво потрібно здоровим, адже щоденно потрібно проходити значну відстань. Під час паломництва зберігається дух радості, але також покути і поваги.

Традиційно, 1 липня надвечір паломники прибули до смт Чернівці. Їх радісно зустрічали місцеві парафіяни, гостинно запрошуючи на відпочинок до своїх осель.

Поновилась паломницька хода наступного ранку у напрямку с.Березівка.

Маршрут паломництва : Томашпіль - 36 - Чернівці - 33 - Шаргород - 30 - Копайгород - 29 - Бар - 48 - Летичів.

паломники Томашпіль - Летичів прийшли в смт Чернівці діти йдуть святою ходою до Летичева, Чернівецький район паломники у Чернівецькому районі паломницька хода Томашпіль - Летичів прибула до смт Чернівці Тетяна Юнаш, Наталя Коваль Вітковська біля костелу святого Миколая, смт Чернівці паломників зустрічають в костелі святого Миколая, Чернівецький район