Благодійна акція, смт Чернівці
Водохреще, смт Чернівці
Врятуємо життя Світланці Дудко, Чернівецький район
смт Чернівці зимові, Чернівецький район

Чернівецький район сколихнула жахлива новина про біду, що сталася в родині журналістки районної газети "Чернівецька зоря" Світлани Дудко. Її 6-річній донечці Світланці лікарі поставили страшний діагноз – гострий лімфобластний т-клітинний лейкоз – рак крові. Наразі дитина знаходиться на лікуванні у онкогематологічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. Потрібні чималі кошти на лікування Світланки. Зараз дівчинку готують до першого курсу хіміотерапії, а це 5-8 днів цілодобової крапельниці.

Сьогодні відбулася чергова благодійна акція з метою збору коштів на лікування Світланки. За два дні концертів зібрано 16914 гривень. Це невелика сума в порівнянні з тим скільки буде ще потрібно. Велика подяка усім тим, хто долучився до підтримки маленької дівчинки. 
Не будьте байдужими та підтримайте Світланку!

Універмаг, смт Чернівці, у Чернівецькому районі благодійна акція, збір коштів для Світланки Дудко в смт Чернівці збір коштів на лікування Світланки Дудко, смт Чернівці Чернівецький район допомога Світланці Дудко, Чернівецький район благодійний концерт для збору коштів Дудко Світланці у Чернівецькому районі