1-й районний фестиваль Мотоблок-2016, смт Чернівці, Чернівецький район
1-й районний фестиваль Мотоблок-2016, смт Чернівці
1-й районний фестиваль мотоблок-2016, смт Чернівці, Чернівецький район

Такого в селі ще не було ніколи.

Чернівецькою районною громадською організацією "Нам небайдуже" проведено 1-й районний фестиваль "Мотоблок - 2016". Це було захоплююче видовище.

Учасниками шоу виявили бажання стати 27 мотоблокерів нашого району та 1 - з Томашпільського. 
Реєстрація учасників відбувалася на березі р.Мурафа.

Приємним здивуванням була участь двох жінок – мотоблокерів, які ні в чому не поступалися чоловікам.

Після формування колони, у супроводі екіпажу місцевої поліції, техніка вирушила парадом до центрального стадіону смт Чернівців. На вулиці селища виходили люди і палко вітали учасників параду. 
На стадіоні учасники виконали демонстраційне коло і вишикувались в одну шеренгу. Мотоблокерів привітав народний депутат України Іван Дмитрович Спориш, за підтримки якого проходив цей фестиваль.
Переможцем конкурсу за оригінальне оформлення мотоблока у патріотичному стилі став Кучківський Вячеслав. 
На спеціально підготовленій трасі учасникам було поставлено завдання, яке всі вони з майстерністю виконали за досить короткий проміжок часу. 
Переможцями змагань стали : у категорії середні мотоблоки - І місце – Дідур Сергій (с.Мазурівка), ІІ місце – Шаповал Микола (смт Чернівці), ІІІ місце – Якубовський Дмитро (смт Чернівці); у категорії важких мотоблоків – І місце – Гончарук Микола (с.Саїнка), ІІ місце - Мординський Юрій (смт Чернівці), ІІІ місце – Соколянський Петро (с.Мазурівка); у категорії міні-тракторів – І місце Короленко Вадим (с.Борівка), ІІ місце - Черниш Олег (смт Томашпіль), ІІІ місце – Фащевський Іван (смт Чернівці). Всі переможці та учасники отримали подарунки від спонсорів. 
Дякуємо Вам, учасники фестивалю. 

збір учасників змагання Мотоблок-2016 в с.Мазурівка Чернівецького району мотоблоки готуються до параду, смт Чернівці, у Чернівецькому районі парад Мотоблоків, Чернівецький район 1-й фест Мотоблок-2016, с.Мазурівка, Чернівецький район