конкурсно-розважальна програма "Як козаки на Мурафі гуляли", с.Мазурівка, Чернівецький район
Конкурсно-розважальна програма Як козаки на Мурафі гуляли, с.Мазурівка
конкурсно-розважальна програма "Як козаки на Мурафі гуляли", с.Мазурівка, Чернівецький район

За ініціативою Андрія Марушка Чернівецькою районною ГО "Нам небайдуже" на мальовничому березі річки Мурафи організовано та проведено конкурс "Як козаки на Мурафі гуляли".

До участі в конкурсі Андрій запросив 18 козаків Чернівців та Мазурівки. Хлопці розділилися на дві команди – "Отамани" та "Сагайдаки". Змагалися в конкурсах : "рибак", "біг у мішках", "збери яйця", "прогулянка фермера", "перетягування канату", "передуй яйце", "армреслінг", "варенички", "лава на лаву", "багаття".

Переможцем стала команда "Отамани". Всі учасники конкурсу отримали у подарунок козацькі сувенірні набори, а переможці нагороджені медалями та грамотами.

Коли козаки відпочивали між конкурсами, глядачів розважали : Валентин Скрипник, Анжела Мариновська, гурт "Бабай", танцювальний колектив "Глорія", Віталій Костельний та Неля Насіковська, Володимир та Олександр Мординські.

А ще були козацький квас, козацька юшка, подорож річкою Мурафою на моторному човні, а також безліч чудових позитивних вражень від побаченого і почутого.

Черговий творчий шедевр від ГО "Нам небайдуже" надовго запам'ятається всім присутнім.

Подяка організаторам цього дійства. Сьогодні ви найкращі!!!

конкурсно-розважальна програма "Як козаки на Мурафі гуляли", с.Мазурівка, Чернівецького району програма від Нам небайдуже Як козаки на Мурафі гуляли, с.Мазурівка у Чернівецькому районі козацька кухня, Як козаки на Мурафі гуляли, Чернівецький район святковий ярмарок, Як козаки на Мурафі гуляли, с.Мазурівка виставковий ярмарок на святі Як козаки на Мурафі гуляли, Чернівецький район