Конкурсна програма "Тато, мама, я - спортивна сім'я", смт Чернівці, Чернівецький район
Конкурсна програма Тато, мама, я - спортивна сім'я, стадіон смт Чернівці
Нам небайдуже на конкурсній програмі "Тато, мама, я - спортивна сім'я", Чернівецький район

З нагоди Міжнародного дня сім’ї в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" Чернівецькою районною ГО "Нам небайдуже" проведено конкурс "Тато, мама, я - спортивна сім’я".

Бажання позмагатися в родинній єдності виявили 6-ть сімей району - це сім’ї : Доскоч з Березівки, Антонюків з Сокола, Піжуків з Саїнки, Копецьких з Мазурівки, Боднар з Чернівців, Маліновських з Моївки.

Конкурсна програма складалася з декількох змагань. Родини їздили на велосипедах, грали у флорбол, змагалися на естафетних купинах, бігали в "сімейних" штанах, грали у дартс, їхали на трьохмісних лижах, змагалися у влучності.

Майстер-клас від родини Костельних (батько Віталій, донька Яна, син Назар) передував всім змаганням. Нещодавно родина Костельних брала участь в аналогічних обласних змаганнях і на власному прикладі показувала конкурсантам, як саме треба виконувати поставлені завдання.

Переможцем конкурсу стала родина Піжук (Володимир, Світлана, донька Саміра) з Саїнки. Друге місце виборола родина Маліновських (Володимир, Олеся, донька Ольга) з Моївки. Третє місце – родина Антонюків (Вадим, Юлія, донька Ольга) з Сокола. Родини–переможці нагороджені кубками, медалями, почесними грамотами. Всі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки від спонсорів – наших небайдужих місцевих підприємців. Всім подяка !

Нам небайдуже, конкурсна програма "Тато, мама, я - спортивна сім'я", смт Чернівці, Чернівецький район Конкурс "Тато, мама, я - спортивна сім'я" в смт Чернівці глядачі на конкурсній програмі "Тато, мама, я - спортивна сім'я", стадіон смт Чернівці, Чернівецький район Андрій, Ірина Боднар, Юлія Антонюк, конкурс "Тато, мама, я - спортивна сім'я" в смт Чернівці Чернівецького району