шоу-програма до Дня закоханих, с.Березівка
До Дня закоханих, шоу-програма Супер Колега, с.Березівка

Всі ми люди різних професій. Кожен коли- небудь замислювався над тим, що саме його професія найпотрібніша і найголовніша. І це безсумнівно правда. Але у селі Березівка, яке досить багате на різновид професій, задались питанням : яка ж професія найсуперовіша ? Це спонукало, напередодні Дня усіх закоханих, провести конкурс "Супер Колега". У конкурсі брали участь організації, які не побоялись програшу, і вже це зробило їх переможцями.

Учасниця під номером один - Наталія Корчинська, бармен у кафе "Чайна".

Другою взяла участь - Наталя Юзвенко, продавець магазину "М’ясна хата".

Під номером три - Світлана Воронюк, завідуюча господарством у ДНЗ "Берізка".

Четвертою була - Наталя Гнидюк, викладач німецької та англійської мов у Березівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Під номером п'ять - домогосподарка Світлана Барбазюк.

Під номером шість, фахівець з питань оренди землі та майна Чернівецької філії ПрАТ "Зернопродукт" МХТ Лариса Барбазюк.

І хоч в залі було холодно, та все ж вона повністю заповнилася, адже всі прийшли вболівати і підтримувати. Працівники дитячого садочку, а також школи, зробили, навіть, плакати для підтримки своїх колег. Відчувалась атмосфера конкурсу. Отримавши напутні слова і підримку від своїх керівників, Тетяни Суперсон, Світлани Кацюк, Любові Кліщук та голови села Анатолія Семенюка, учасниці сміливо пішли в бій.

І звісно потрібно було справедливо судити, тому й були запрошені на свято провідний методист масових театралізованих свят Вінницького обласного центру народної творчості Зоя Красуляк, головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту Людмила Паращук, завідувач сектором культури Чернівецького району Петро Соболевський.

Основа сценарію була поставлена на ідеї фільму "12 стільців". Головну роль зіграв Андрій Кузик (Остап Бендер), в ролі Кіси Вороб'янінова - Роман Гоцуляк, Еллочку (вона ж і конферансьє) зіграла Наталя Дону (художній керівник та постановник свята), наречену - Ольга Олексишина. На сцені виступав гурток естрадної мініатюри "Червоне і чорне" (Вікторія Кліщук, Інна Токар, Юлія Попадюк, Оксана Коваль, Ганна Примха та Аліна Слюсар). Також художні номери представляли Людмила Какапич, Галина Півторак, Юлія Вихристюк та Ірина Керніцька.

Та все ж увага була на наших конкурсантках, які взяли участь в декількох конкурсах, кульмінаційним з яких був "Ситуація", де учасниці мали зіграти гумористичний етюд-ситуацію, яка вже траплялась з колегами чи з ними.

Всі конкурси оцінювались по 5-ти бальній системі, де лідирували Світлана Воронюк та Наталя Гнидюк, і тільки конкурс талантів оцінювався по 10-ти бальній шкалі, що і стало несподіваним фіналом для учасниць.

Під час рахування балів конкурсанткам запропонували конкурс "Слабо", який не оцінювався, хоч і даремно. Деяким глядачам і колегам було запропоновано придумати учасницям найрізноманітніші завдання. Наприклад, як затанцювати танець маленьких каченят з колегами, чи виконати ламбаду, або поцілувати начальника, чи ще щось... Як виявилось, всім, без виключення, було "не слабо" виконати поставлене завдання.

І ось нарешті! Всі бали вже підраховано, Остап знайшов у стільці діадему, слово взяло журі : "Всі конкурсантки є дійсно суперові. Вони, мабуть, вкотре відчули підтримку своїх колег, які допомогали їм в конкурсах, а дитячий садок залучив навіть найменшеньких. Ви є прикладом для всіх нас. Отож, підсумки!"...

Конкурсантки були нагороджені такими званнями як "грація", "інтелектуальність", "привабливість", "артистичність", "талант".

І звісно ж довгоочікувана кульмінація! Набравши  максимальну кількість балів за конкурс талант, творча людина, яка бере участь в Березівському народному драматичному колективі, і представила глядачам гумористичну мініатюру "Сусіди", отримала статус "СУПЕР КОЛЕГА". Це учасниця під номером 5-ть, домогосподарка Світлана Барбазюк!!! Вітаємо переможницю!

Спонсорами свята були такі добрі люди як Олександр Сауляк, Валентин Їжаківський, Сергій Панасюк та Олександр Крижанівський. Дякуємо всім, хто підтримував своїх колег, та всім учасникам цього дійства.

Дивимось як це було.

Статтю підготувала Наталя Дону.

 

шоу-програма до Дня закоханих, с.Березівка, Чернівецький район Анатолій Семенюк, сільський голова с.Березівка Чернівецького району День закоханих в селі Березівці у Чернівецькому районі конкурсантки на шоу-програмі, с.Березівка, Чернівецький район Остап Бендер у виставі, с.Березівка Чернівецького району Наталія Корчинська, Наталя Юзвенко, Світлана Воронюк, с.Березівка, Чернівецький район Наталія Гнидюк, Світлана Барбазюк, Лариса Барбазюк, с.Березівка, Чернівецький район