ФСТ "Колос" - 65 років, Чернівецький район
65-та річниця утворення ФСТ Колос, с.Березівка
65 річниця утворення ФСТ "Колос", с.Березівка

19 серпня 2015 року о 12-й годині біля Березівської школи відбулись урочистості з нагоди 65-ї річниці утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос", яке започатковане в с.Березівка.

На батьківщину сільського спортивного руху приїхали колосівці з усієї України – керівники товариства, ветерани спорту, діячі Національного олімпійського комітету, представники владних структур із районів Вінницької області, із Міністерства молоді і спорту та Верховної Ради України.

Було вручено пам’ятні нагороди ветеранам спорту, очільникам "Колосу" з різних областей України, представникам влади та сільгосп- виробникам, які підтримують сільський спорт.

Учні місцевої школи підготували для земляків та гостей чудову концертну програму.

На завершення свята було запалено олімпійський вогонь, який дає старт сільським спортивним іграм 2015 року. Керівники всіх обласних товариств "Колоса" запалили символічні факели, які донесуть до своїх спортивних громад.

65 років утворення ФСТ "Колос", Чернівецький район 65 річниця створення ФСТ "Колос" у Чернівецькому районі Таня Копайгородська в Чернівецькому районі 65 річниця ФСТ "Колос", село Березівка