Відкриття нової аптеки, смт Чернівці, Чернівецький район

5 грудня 2013 року в смт Чернівці відбулося відкриття нової аптеки. Заклад розташований поруч з автостанцією. Сьогодні в районному центрі працює декілька аптек, але це перше приміщення, що розташоване у самісінькому центрі. Сподіваємось, що зручне розташування приверне увагу багатьох людей. Щойно відкрившись аптека вмить наповнилася відвідувачами. Найперших з них пригощали шампанським і цукерками.
Великий асортимент лікарських засобів і всіляких товарів для здоров'я, а також доступні ціни приємно здивували клієнтів. Асортимент  в аптеці широкий, але, якщо людина все ж не знайде необхідних їй товарів, їх обов’язково привезуть на замовлення.
Організація роботи аптеки буде здійснюватися згідно стандартів належної фармацевтичної практики.
Власники аптечного закладу подбали не лише про те, щоб в аптеці було красиво й затишно, а й про те, щоб в аптеку змогли завітати люди з обмеженими фізичними можливостями. Для них було облаштовано пандус.
Вітаючи колектив аптеки з початком роботи закладу, сподіваємось, що нова аптека, безсумнівно, стане  пунктом якісної фармацевтичної допомоги для жителів не лише райцентру, а й усього Чернівецького району, адже основне гасло роботи фармацевтів - це турбота про життя тисяч людей, збереження та підтримка їх здоров’я.
Тож не будемо хворіти і збережемо бадьорість!

аптека смт Чернівці нова аптека в смт Чернівці аптека, Чернівецький район нова аптека в селищі Чернівці відкриття аптеки, смт Чернівці